19.11.2006

Volgansieniteestä joululahjoja

Nyt kun Lahdessakin on virallisesti joulu avattu (henkilökohtainen mielipiteeni joulun avauksesta vesisateessa lumikasojen kutistuessa silmissä jääköön nyt kertomatta...) alkaa siis virallinen jouluhysteriakin. Itse vältän mahdollisimman pitkälle kaupoissa käyntiä joulun alla, ja onnekseni ystäväni ilostuvatkin tyhjiin piltti-purkkeihin valmistamastani joulusinapista ja FC Reippaan tyttöjoukkueilta ostamiini kynttilöihin. Kynttilöiden puutteen korvaa tänä vuonna pienet voidepurkit.

Olen hankkinut ihan peruskäsivoidetta. Kulhossa sekoitan käsivoiteen joukkoon 1/3 pari viikkoa käynyttä volgansieniteetä ja muutaman tipan eteeristä ruusu- tai sitruunaöljyä. Pari ystävääni taitaa saada lisäksi atooppisen ihottumansa hoitoon vartalovoidetta (jossa lähes puolet volgansieniteetä joukossa).

Pakettia tehdessä on tosi tärkeää laittaa etiketit oikein, ettei saaja vahingossa sivele kinkun päälle voidetta.... :-)

Jos olet kaupasta löytänyt kauniita pulloja, voit valmistaa shampoota ja hiusten hoitoainetta samalla tavalla. Itse valmistetut lahjat otetaan aina ilolla vastaan ja jos siinä sivussa onnistut auttamaan ystävääsi ihottuman, psorin tms hoidossa - varmasti saat ystäväsi innostumaan juoman valmistamisesta itsekin ja uusi sienivauvakin löytää uuden kodin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä ideoita taaskin! =)
Terveellistä ja käytännöllistä.
Ilman hössötystä =)

Volgansieni kirjoitti...

Ja ah, niin edullisia. Tyhjiä piltti-purkkeja saa tutuilta joila on pieniä lapsia, kun vaan pyytää. Vain mielikuvitus on rajana.