3.6.2009

Vihreästä teestä terveyttä

Vihreän teen terveydelliset vaikutukset selvisivät monien tutkimusten jälkeen ja vihreä tee itsessään on varsinainen "terveysjuoma". Vihreään teehen valmistetun volgansieniteen terveelliset vaikutukset ovat varmasti eduksi, koska siinä yhdistyvät vihreän teen hyvät puolet ja volgansieniteen edut.

En missään tapauksessa väitä vihreän teen tai volgansieniteen parantavan syöpää, mutta vihreän teen sisältämät antioksidantit epäilemättä ovat hyväksi syöpää sairastaville. Vuonna 1997 Kansasin yliopiston tekemissä tutkimuksissa todettiin vihreän teen olevan 100 kertaa tehokkaampaa suojaamaan soluja kuin C-vitamiini ja 25 kertaa parempi kuin E-vitamiini.

Vihreää teetä lisätään nykyään vähän kaikkialle: shampooseen, yskänpastilleihin, nämä nyt vain näistä ehkä eksoottisimpina.

Kun siis valmistaa volgansieniteetä vihreää teehen, saa tuplahyödyn. Vihreä tee on myös psoriaatikolle parempi vaihtoehto kuin vaikkapa musta tee.

3 kommenttia:

Kuusenkerkkä kirjoitti...

Oletko kokeillut tehdä juomaa maustetusta vihreästä teestä? Tai valkeasta teestä? Oma suosikkini on jasmiininkukilla maustettu valkea tee, jota juon aina töissä.

Volgansieni kirjoitti...

Tällä hetkellä suuri suosikkini on vihreää teetä sekä vihreää earl grey teetä 50/50 sekoitettuna. Juomasta tulee mukavan makuinen vaikka se kävisikin lähemmäs 10 päivää. Valkoinen tee oli omaan makuuni liian mietoa, mutta sain siitä aivan loistavaa "kuohuviiniä", maku ruhtinaallinen ja hyvin viilennettynä jopa kuohusikin hieman laseissa.

matti kirjoitti...

moi. it etsiessäni volgan sienteä olen huomannut että sitä on aika vaikea löytää. ja nyt kun minulla oln sieni , haluan sen muiden saataville helpommin, koska se on kaikin puolin niin hyvää että joku muukin varmasti etsiskelee sitä netin kautta. Tein netti sivun jossa tampereen alueelta saa hakea minulta
ilmaiseksi volgan sieniä. , mutta koska sivut on täysin uudet ei niitä näy jos pistää googleen että volgan sieni. Haluaisitko sinä liittää sivuusi linkin sivulleni niin että ihmiset jotka etsivät volgan sieni vauvoja löytäisivät niitä. ? netti sivun osoite on
http://volgansieni.suntuubi.com/