8.2.2007

Juoman käyttäjän tarina

Bev kertoo kuukausikirjeissään henkilöistä, jotka ovat käyttäneet volgansieniteetä ja huomanneet juomasta olevan apua terveydelleen. Olen nyt tähän laittanut tällaisen henkilön tarinaa…

47-vuotias Eric oli tupakoinut 11-vuotiaasta, alkoholia hän oli alkanut juoda 12-vuotiaana ja siitä siirtyi sitten huumeiden käyttäjäksi. Hänen työnsä oli vienyt häntä ympäri maailman eri maihin koko työhistoriansa ajan. Hän on koko ikänsä kärsinyt kuivasta ihosta, lisäksi hänelle ovat vuosien varrella tullut tutuiksi ummetus, peräpukamat ihan kroonisina.

8 kuukautta sitten hän meni vieroituskeskuksen ja sittemmin ei ole käyttänyt alkoholia tai huumeita. Kaksi kuukautta sitten hän lopetti tupakoinnin.

Viisi kuukautta sitten hän alkoi juoda volgansieniteetä ja nyt viimeiset kolme kuukautta hän juonut peräti 1-2 litraa juomaa päivittäin. Hän antaa juoman käydä 3-4 päivää.

Hän on hieronut ihoaan sienenpaloilla kaksi kuukautta ja hänen ihonsa on muuttunut pehmeäksi. Ummetus on tipotiessään ja myös peräpukamat ovat poistuneet. Ennen hänellä oli vaikeuksia kävellä 100 metriä hengästymättä, nyt hän käy 30 minuutin juoksulenkillä joka aamu. Pari kertaa viikossa hän käy uimassa sekä pyöräilemässä.
Hän tuntee että hapenottokyky on parantunut, hän on saanut vähän lisää painoa luidensa päälle ja tuntee itsensä terveeksi ja energiseksi. Hänen omasta mielestään 75 % tästä uudistuksesta hän voi laittaa volgansieniteen piikkiin.

Sieniä hän on antanut eteenpäin jo 30 ihmiselle ja saanut positiivisia raportteja näiltä ihmisiltä. Nämä ystävät ja sukulaiset ovat kertoneet saaneensa lisää energisyyttä ja voimia, nukkuvat paremmin kuin ennen ja eräs diabeetikko oli kertonut jaloissaan olevasta sitkeästä ihottumasta, joka katosi juoman aloituksen jälkeen. Kymmenkunta ihmistä odottaa omaa sienivauvaa häneltä päästäkseen nauttimaan juomaa.

Tämä on siis vain yksi tarina juoman vaikutuksista, mutta kertoo paljon miten elämä muuttuu kun juomaa käyttää säännöllisesti ja kuinka se auttaa elämäntavan muutoksissa.

Ei kommentteja: