23.10.2007

ATK-ongelmia, anteeksi

Pahoittelen, ettei tässä ole tullut päiviteltyä volgansieni-asiaa aikoihin. Kun elättää itsensä, koiransa ja papukaijan pelkästään keikkahommia tekemällä, on elämä melkoista vuoristorataa. Välillä on töitä viikossa 50-79 tuntia, siinä ei ehdi kotona kuin pikkutorkut ottamaan ja vaatteet vaihtamaan kun pitää taas mennä. Sitten tulee viikkoja kun kyttää puhelinta; joko tulee jotain tällekin viikolle, eikö kukaan tarvitse minua!!!

Viime ajat ovat olleet enemmänkin tuota kiireen puolta. En tiedä pitäisikö iso kiitos antaa volkkikselle, sillä on minun onneni, että monessa paikassa väki kaatuu petin pohjalle milloin flunssan, milloin vatsapöpön takia; sehän tietää minulle töitä. Tosin tietysti turhan kilttinä ihmisenä sunnuntai-iltaisin laskiessani viikon tunteja ja liottaessani kipeitä jalkojani, pohdin onko elämäni tarkoitus ihan oikeasti tappaa itseni työllä. Tuskinpa kumpikaan minua työllistävä vuokrafirma patsasta minulle pystyttää.

Kesällähän minulta hajosi hyvin pidetty läppäri. Kovalevyn kilometrit tulivat täyteen ihan kertaheitolla, ei mitään varoituksia antanut mokoma. Uusi kone löytyi suhteellisen nopeasti, mutta menihän siinä aikaa kun laitoin konetta toimintakuntoon. Näinä tietotekniikan loistopäivinä kun työvuorotkin ovat kaikki netissä!

Reilu viikko sitten tallensin koneelleni ihan laillista ohjelmaa, voidakseni ottaa varmuuskopion tiedostoistani ja kuvistani. Ensin piti kone käynnistää uudelleen, sitten tuli virheilmoitus joka kertoi että jotain pitäisi korjata, mutta mitään ei katoa. Kolmas vaihe olikin itkun paikka kun kone ilmoitti että palautetaan ihka alkuperäiset asetukset ja hyvästelepä nyt taukki tässä ne tiedostosi ja henk.koht.asetuksesi!

Siispä, olen todella pahoillani. Kone kun pyyhkäisi bittien taivaaseen kaikki sähköpostinikin. Eli jos nyt muutama sienen tilannut ihminen lukee tämän, tiedätte miksi vauvat eivät ole lähteneet matkaan. Vähän hankala lähettää kun osoitteet katosivat - kaiken muun mukana.

Nyt kun olen saanut - taas kerran - koneeseen asennettua omat asetukset, alan kaivella varmuuskopioistani volkkisasiaa ja päivitän tännekin asiaa.

Ei kommentteja: