22.12.2006

Volgansienien lähetys

Sain tuossa kommentin Harrilta, poistin sen koska siinä oli hänen puhelinnumeronsa, jota Harri tuskin haluaa kovin yleiseen jakoon.

Harri kyseli mistä saisi uuden sienivauvan itselleen. Minä en valitettavasti ehdi soitella, koska työskentelen keikkafirman palveluksessa ja milloin en ole kotona lepäilemässä, olen yleensä ravintolassa töissä. Ja kännyköiden päällä pitäminen sekä omien puheluiden soittaminen ei ole sallittua - eikä sovi minun työmoraaliini. Olen siellä tekemässä töitä, enkä hoitamassa omia asioitani.

Siispä vastaan Harrille - ja kaikille muillekin sienistä kiinnostuneille näin blogin merkeissä.

Sienivauvoja saa yleisesti ottaen aina joltain toiselta volgansieni-ihmiseltä, mutta vähän kannattaa tietysti varoa. Jos joku ilmoittelee esimerkiksi keskustelupalstoilla että MYY sieniä ja pyytää niistä kovaa hintaa, voi ihan keskustella oman itsensä kanssa haluaako maksaa ko hinnan, en mitenkään tuomitse näitä. Suomessa on ihan vapaaehtoista kaikkinainen kilpailu.

Itselläni on tapana veloittaa postiennakolla 15 euroa (ellei vuoden vaihteessa postimaksuissa tapahdu nousua niin hinta on voimassa toistaiseksi). Pakkaan pari kolme sienivauvaa matkaan sekä 8-sivuisen ohjevihkosen. Kustannukset tulevat yksinomaan juuri postimaksusta sekä kopiointikuluista ja sienien pakkaamiseen käytetyistä materiaaleista. Paketit lähetän aina maanantaisin tai tiistaisin. Syynä se, että ne ovat noudettavissa heti seuraavana päivänä vastaanottajan omasta postitoimistosta eivätkä sienet näin joudu olemaan postin riepoteltavissa montaa päivää.

Kuten edellä kerroin, aikatauluni ei ole ihan normaalia toimistoaikaa noudattava, eli soittopyyntöjen jättäminen ei kannata, tuskin kovin monikaan haluaa saada puhelua aamu-neljältä kun saavun kotiini töistä. Siispä kannattaa laittaa sähköpostia mieluummin ja siihen voin paremmalla omallatunnolla vastata tullessani töistä. Ja se sähköpostiosoitteenihan on nina.laaksonen*miukkis*pp.inet.fi.

Hyvää ja lämmintä Joulua kaikille blogini lukijoille!

Ei kommentteja: