15.3.2006

Volgansieniteen ainesosista vähän

Ehkäpä tärkein syy käyttää volgansieniteetä on sen elimistöä puhdistava vaikutus. paljon terveyden kohenemisesta ja muista paranemistuloksista voidaan perustella volgansieniteen kyvyllä puhdistaa verisuonia, maksaa ja muita sisäelimiä kuona-aineista ja näin voimistaa niiden toimintakykyä.

Volgansieniteen käytön aloittamista ei kuitenkaan suositella aloitettavaksi raskaana ollessa, koska poistuvat kuona-aineet saattavat vahingoittaa lasta. Jos kuitenkin käyttö on jo aloitettu hyvissä ajoin ennen raskautta, ei siitä ole enää haittaa lapsen kehitykselle, koska elimistö on jo tottunut juoman vaikutuksiin.

Juomalla on havaittu olevan niin lyhyt- kuin pitkäaikaista energiaa ja elinvoimaa kasvattava vaikutus. Monet ihmiset tuntevat itsensä jo hyvin elinvoimaisiksi heti ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen. Sisältämiensä vitamiinien ja entsyymien ansiosta volgansienitee nostaa ihmisen henkistä kuntoa, lisää energiaa jaksaa enemmän ja parantaa yleistä oloa.

Hyaluronihappo on hyvin tärkeä terveiden ihokudosten muodostamisessa. Monet ihmiset ovat huomanneet ihonsa muuttuneen pehmeämmäksi ja hiusten kasvaneen paksummiksi ja vahvemmiksi heidän nautittuaan volgansieniteetä useamman kuukauden ajan.

volgansienitee sisältää:
aminohappoja
C-vitamiinia
etikkahappoa
fruktoosia
glukoosia
maitohappoa
sakkaroosia
B1, B2, B3, B6 ja B12 vitamiineja
hyaluronihappoa
glukoronihappoa
usniinihappoa

1 kommentti:

Voikukka kirjoitti...

Puhumattakaan siitä että kunto nousee kohisten, kun pitää rampata vessassa puolen tunnin välein. Heh-heh.